Το περιοδικό Meat Place… έγραψε για εμάς! 81
Με αφορμή το αφιέρωμα που έγινε στο περιοδικό της Ελληνικής Αγοράς Κρέατος ”Meat Place”, στο τεύχος 81 (Νοεμβρίου – Ιανουαρίου)
σας παρουσιάζουμε την καινούργια οικογένεια αλλαντικών από φρέσκα διαλεχτά ελληνικά κρέατα.
Βασικό μέλημα της εταιρείας είναι η γευστική αναζήτηση και η συσκευασία, ώστε να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός καταναλωτής.
Στο αφιέρωμα (στην σελίδα 56), γίνεται λόγος για τις νέες συσκευασίες καθώς και για τους καινούργιους κωδικούς μας :
Το μορταδελάκι από εκλεκτό χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας με πλούσιο άρωμα μπαχαρικών.
Παράγεται με πιπέρι ή και με φυστίκι!
Το ζαμπονάκι από χοιρινό μπούτι με 1% λιπαρά.
Στόχος μας να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα σε εσάς και στις επόμενες γενιές που θα ακολουθήσουν!!